VÁLLALKOZÓI KÖZPONT - ZEMPLÉN EURÓPA HÁZ


Pályázatfigyelés, pályázatmenedzselés
"Pályázati segítséggel a sikeres fejlődésért"


Tisztelt Vállalkozók, Vállalkozások!


A Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
az alábbi kedvezményes szolgáltatását ajánlja fel a Zemplén térségben lévő vállalkozások részére:

PÁLYÁZATFIGYELÉS, PÁLYÁZAT KIVÁLASZTÁSA

A szolgáltatás díja: 5.000,- Ft/hó, évi 60.000 Ft (+ÁFA)

A szolgáltatás csak egy teljes évre szóló szerződés megkötése esetén vehető igénybe.

A szolgáltatással biztosítjuk a folyamatos pályázatfigyelést és rendszeres jelzést a szerződő partner profiljához illeszkedő, projektjéhez igazodó pályázati lehetőségekről igény szerint e-mailen vagy faxon.

Amennyiben szolgáltatásunkat igénybe kívánja venni, úgy megrendelését az alábbi elérhetőségeken teheti meg:

Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
3980 Sátoraljaújhely, Rákóczi u.18.
Telefax: 47/322-919;
e-mail:

Bővebb információ kérhető:
Fekete Ferencné programmenedzsertől
47/523-080


 

Vállalkozói Központunk és Európai Információs Irodánk 1991 óta foglalkozik pályázatírással, -menedzseléssel, valamint oktatások szervezésével és lebonyolításával. Az alapítás óta eltelt 14 évben vállalkozói, önkormányzati és non-profit partnereink megelégedésére folytatunk projekt előkészítési, pályázatfigyelési, pályázat készítői- és tanácsadói, illetve projektmenedzsment tevékenységet. Működésünkkel célunk a hazai és uniós támogatásformák elérésén keresztül megerősíteni a régióbeli KKV-k és egyéb civil szervezetek, önkormányzatok, versenyképességét és elősegíteni azok integrációs kapcsolatainak megteremtését az Európai Unióban.
Számos szakmai és érdekképviseleti szervezet tagjaként a megszerzett tapasztalatainkat felhasználjuk munkánk során, elősegítve ezzel pályázataink sikerességét.

Kiemelt szervezeti tagságaink:

 • Magyar Logisztikai Egyesület
 • Vállalkozói Inkubátorok Szövetsége
 • Magyar Tudományos- Technológiai és Ipari Parkok Szövetsége
 • Magyar Innovációs Szövetség
 • Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ)
 • Magyarországi Vállalkozási Övezetek Szövetsége

Munkatársaink magasan képzett szakirányú felsőfokú szakképzettséggel rendelkező szakemberek a térség- és területfejlesztés, vállalkozásfejlesztés, idegenforgalom teljes körű pályázatmenedzselés területén, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium multiplikátor, valamint a Miskolci Egyetem Felkészülés a Strukturális Alapok fogadása képzés sikeres elvégzésével.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink megelégedettséggel legyenek Központunk iránt, és valóban úgy érezzék, hogy nálunk piacképes, gyakorlatban is használható tudásra tehetnek szert.
Minőségi képzéseinket igazolja a pályázatírásban szakmailag magasan képzett és nagy gyakorlattal rendelkező oktatói csapatunk (elismert egyetemi oktatók és minősített trénerek), akik szakmai tapasztalatukat átadva igyekeznek a potenciális pályázókat felkészíteni a közösségi és más intézményes támogatások megszerzésére.

A fenti célok megvalósulását biztosítja elkötelezett, lelkes csapatunk, akik azon vagyunk, hogy ügyfeleink részére magas színvonalon biztosítsuk szolgáltatásunkat.

Szolgáltatásaink

Tanfolyamszervezés:
Egyedi igény szerinti tanfolyamokat szervezünk partnereinkkel (kiemelt partnerek: Miskolci Egyetem, Perfekt Rt.) - önkormányzatoknak, cégeknek, vállalkozásoknak oktatási intézményeknek, non-profit szervezeteknek - már 10-15 főtől is.

A képzés számtalan előnyeiről csak néhányat fontos kiemelés:

 • OKÉV nyilvántartott számmal ellátott oklevél,
 • teljes tananyagok nyomtatott és elektronikus formátumban,
 • konzultációs lehetőség végzett hallgatóinknak oktatóinkkal, munkatársainkkal.

Pályázatfigyelő Szolgálatunk
Amennyiben cége, szervezete nem igazodik ki a hazai, valamint az Európai Uniós pályázati lehetőségek, pályázati feltételek között, tanácsadásra van szüksége fejlesztési elképzeléseinek megvalósításához, akkor várjuk jelentkezését a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken.
A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy regisztráltassa cégét, szervezetét pályázatfigyelő rendszerünkben. A szolgáltatás ára 4.000 Ft + ÁFA havonként.

Milyen célcsoportoknak ajánljuk szolgáltatásainkat?

 • kis- és középvállalkozások
 • önkormányzatok
 • civil szervezetek (alapítványok, egyesületek).

Referencia:

Pályázati linkek:

Vissza a főoldalra >>