Köszöntő
Fogalomtár
Work shopok
TV műsorok
Sajtó melléklet
Linkek
Hírek
Inno. Stratégia
Partnereink
 
Innovációs folyamatok és a logisztika


Innovációs folyamatok és a logisztika című workshop összefoglalója

2007. április 25-én a Baross Gábor "Innováció generálása Zemplénben" című pályázat keretében Innovációs folyamatok és a logisztika címmel került megrendezésre workshop-unk.

A téma a pályázatban vállaltaknak megfelelően az innovációs stratégiák ismertetése, valamit az innovációs folyamatkohoz kapcsolódó pályázatok, és aktualitások bemutatása volt.
Az első előadást Ogár Zoltán, a Zempléni RVA programigazgatója, a pályázat programfelelőse tartotta a pályázati program ismertetéséről és az innováció fogalmáról, lényegéről.

Az előadáson Dr. Gadóczi Bertalan, az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség tervezési programigazgató helyettese a várható pályázati kiírásokról, feltételrendszerükről tartott előadást.
Köller László a MÁV Fejlesztési Főosztályának vezetője a vasútfejlesztés és az innováció kapcsolatáról beszélt. Az előadáson elhangzott, hogy a Szerencs-Sátoraljaújhely vasútvonal villamosításra kerül, ami a térség vállalkozásainak innovációját nagyban befolyásolhatja.
Dr. habil. Illés Béla tanszékvezető, egyetemi docens az Innovációs folyamatok és a logisztikai fejlesztési koncepció a Zemplén Eurorégióban címmel tartott előadást.

A témájához kapcsolódó előadás megtekintése >>


Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal
Kutatás-fejlesztési Pályázati és Kutatáshasznosítási Iroda
Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány Logisztikai és Gyártástechnikai Intézet
INNOCENTER Kht.
Miskolci Kommunikációs Kht.